I REALLY NEED YOUR SUGGESTION HERE!

7:14:00 PM


uikss??

3 paper dah berlalu. ada lagi 3 paper yang nak kena face before sem 5 ni melabuhkan tirainya. lepas 20hb ni, start la cuti sem aku. yahoooo! boleh duduk rumah puas-puas, online sampai tak larat nak bukak laptop dah and enjoy watching japan drama! weee~

dah jadi kebiasaan bagi kami, geng-geng pangsenam iaitu aku, una dan fima selalunya dalam cuti sem ni, akan berkumpul di markas (rumah una) dan saling bertukar-tukar external hard disk untuk meng'copy' cerita-cerita korea mahupun jepun sebagai bekalan menghilangkan boring untuk cuti sem kami.

tapi kan, aku pun tak tahu lah kenapa, time final exam mesti aku jadi rajin sangat nak mendownload. time free-free dalam sem aritu tak nak pulak aku menyibukkan diri mendownload segala benda alah tu kan. hahaha. itu lah yang dinamakan examination freak syndrome. 

makanya, tinggal tak sampai 10 hari nak sampai 20hb ni. ini tak boleh jadi ni! kena download cepat-cepat. dah la IDM yang aku pakai ni bukan tahap advance cam kuwe punya. 40mb lebih pun makan 20 minit gak nak tunggu habis download kalau sekali download 3 part. hohoho

okey, ada apa-apa suggestion tak japan drama yang cam best plus kelakar-kelakar sikit? kat sekarang ni, aku dah download sunao ni narenakute. dalam waiting list sesat satu cerita korea ni. member aku kata best. reply 1997 katanya. una kata, dia bukan macam typical korean drama. ahaaaa. teruja pulak aku nak tengok nanti. hehehe.


GTO 2012 special 2 masuk dah waiting list. MONSTERS pun. hmmm. apa lagi ea? tolong bagi suggestion ea? aku dah mati kutu ni. feel free to drop a comment guys! sharing is caring right? :)

p/s : dengar cerita MONSTERS cam kelakar. well, tengok lah ada siapa kan dalam tu. yamapi kot. huhuhu


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. weyyyyyyy, downloadkan cite thai untuk aku.haha,jepun2 ni lama dah tak layan.hukhukhuk,balik nanti baru maraton.

    ReplyDelete
  2. dulu time blaja pon mmg download je keje yer....hrap dpt downoad ite yg menarik yer..nnt blh share tgk.hahahaha :p

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers