Thursday, July 25, 2019

Sampel Susu Percuma Buat Para Ibu

Hi yalls!
Tadi masa nak send email godek-godek lah sikit dekat bahagian promotion kan kot-kot ada special offer ke apa kan.
Sekali bukak-bukak rupanya ada free sample untuk produk Nestle & Dutch Lady.
Wah! Dalam hati ni dah terbayang dah kot-kot lah dapat Kokocrunch ke, fresh milk Dutch Lady ke kan.
Sekali bila bukak dedua ads tu, rupa-rupanya untuk susu formula. Huhu
Memandangkan aku bukanlah seorang ibu mahupun mempunyai anak saudara, hohoho, so aku share kat sini jelah ye free sample susu yang korang boleh dapati sekarang ni. 
Mana-mana yang berhajat nak tukar susu ke kan tapi takut anak tak sesuai bila minum nanti boleh dapatkan free sample ni dulu ya.


1. NESTLE
Untuk free sample Nestle klik DI SINI




2. DUTCH LADY
Untuk free sample Dutch Lady klik DI SINI




3. FRISO GOLD

Untuk free sample Friso Gold klik DI SINI




4. ENFAGROW


Untuk free sample Enfagrow klik DI SINI





5. PEDIASURE


Untuk free sample Pediasure klik DI SINI





6. DUMEX DUGRO


Untuk free sample Dumex Dugro klik DI SINI





Semoga bermanfaat ye. Untuk terma & syarat boleh klik dekat links yang diberikan.


Truly,
Ked

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop your comments here! :)