CUTE FOOD PLUSHIES

8:16:00 PM


uikss??

ni sume gara-gara lieya laa.. classmate aku yang obses sangat dengan peas in a pod. die geram tu bende tu pon lepas si taeyeon SNSD ade bende tu. katenye, taeyeon punye plushie tu yang paling besar penah dijumpai la setakat ni..




haa.. kiut kan? aku plak yang geram tengok plushies tu. so, aku google dan jumpe banyak lagi plushies yang kiut-kiut.. macam-macam category ade. untuk kali ni, aku nak show yang food category punye..


















kreatif kan? siyes tak terpikir.. tapi, personally untuk aku, aku teringin sangat nak ade plushie ni..


kikiki.. simbolik giler kan? ade sape-sape nak bagi kat aku tak? :P








source : google images


[ked's sketching]

You Might Also Like

4 Comments

  1. Alahaiiii ked...tomei2 nye, geram akak tgk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? kiut giler.. even makanan pon tapi tak rase cam makanan..
      rase nak picit2 je.. kikiki
      geram!

      Delete
  2. Kalau ada makanan yang comey lagu ni semua, nak makan pun x sampai ati.. HUHU

    ReplyDelete
    Replies
    1. daripada lapar nak makan,
      jadi kenyang pandang je ye dak zwan?
      :P

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers