I'M SORRY

1:41:00 PM

uikss??




sorry sorry *sambil nyanyi lagu super junior* sebab aku dah lame tak update blog kan? tengok follower aku pon dah kurang satu. ni mesti sebab kecik hati aku tak blogwalking kat blog die kerana kebizian dan kelemahan yang melampau. huhuhu


minggu ni minggu paling busy bagi aku. yelah, starting ahad lagi aku dah demam kan? bawak ke hari isnin jugak bile aku still MC and kepala berat cam kene lenyek steamroll. *dush*. selasa plak aku ade test housekeeping. rabu plak ade housekeeping praktikal. malam plak member aku ajak makan lah, celebrate besday ah la. hari khamis lak again aku ade test event. dan akhir sekali, jumaat ni lah yang aku betol-betol free. *phewww*


sorry yea korang. banyak dah blog wajib aku singgah yang aku abaikan. jangan kecik hati ek? starting malam ni aku akan jenjalan kat blog korang taw. ek? 


okey lah. aku nak chaow dulu. nak gi teman ah cari charger laptop die yang saje menjahanamkan diri sendiri semate-mate nak suh ah tukau laptop baru. huhuhu. salam jumaat guys!


p/s : dalam mamai-mamai type lepas kene 2 injection dari doctor pagi tadi. siyes ngantok sampai aku leh tido kat kafe mase makan. hehehe

You Might Also Like

2 Comments

  1. huhu btl2 dah brsawang blog ni.. tp tak nampak sgt la sawangnya sbb blog ni comel..huhu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers