2 YEARS OLD ALREADY

11:01:00 PM


uikss??


pejam celik, pejam celik, arini, 22/12/2012, genap la usia ked's story ni sebanyak 2 tahun. dalam masa 2 tahun ni, dah banyak yang aku dah recordkan dalam ni. baik manis, baik pahit, baik suka, baik duka, baik letih, baik lapang, semuanya tercatat kemas dalam blog ni.

terima kasih kerana banyak menyimpan memoriku. terima kasih kerana banyak menyimpan memori antara aku dan dia. terima kasih kerana telah menjadi platform bagi dia untuk mengetahui kondisi semasa ku. terima kasih kerana setia berkhidmat untuk ku. terima kasih kerana banyak menghubungkan aku dengan mereka yang tak pernah ku kenal, tapi akhirnya boleh menjadi sahabat. 

terima kasih dearked.blogspot.com!


p/s : esok lah aku type banyak-banyak sikit. letih ulang-alik pergi kl semata-mata nak attend kenduri tadi tak abes lagi. 


[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers