GOT TO GO!

9:48:00 AM

uikss??


heaven! monday yang selalunye pack dah changed jadi monday yang loose. hahahhaa. sumenye gare-gare kelas CTU yang cancel pagi tadi serta mock meeting BEL yang tidak melibatkan aku kul 10.30 kang. makenye, aku hanye ade kelas pade pukul 2.30 petang saje nanti ek. 


bangun-bangun pagi, mandi-mandi, basuh baju, bilas baju, perah baju, sidai baju, angkat baju semalam, bukak pintu bilik, tukar baju, melompat atas katil, on laptop, cucuk broadband, connect, bukak google, log in facebook, sign in blogger, reply komen, baru nak edit draft, then teringat!

"slide housekeeping tak wat lagi!"

hmmm. teros tak jadi nak edit draft semalam. ekceli dari semalam lagi pas keluar makan ngan ah, tiyah ngan anis lagi aku ingat nak buat la kan. skali, batuk punye la terok giler sampaikan aku terpakse makan jugak ubat batuk tu *walaupon sebelom ni dah ramai yang bebel kat aku termasuklah si baju biru* , tuptup, aku tak sedar bile aku off laptop, si dia mesej pon tak sedar, teros lena. ZzZzZzZz....

kan? nampak tak kesannye bile aku makan ubat tu. haaa, slide ntah ke mane, aku ntah ke mane. sebab tu lah aku jarang makan ubat tu. makan pon before tido je. sebab akan jadi ngantok yang amat sangat. ishishish

eh, dah la. banyak pulak yang aku merepek kat sini. okey lah, got to go! nak siapkan slide untuk present esok. hehehe. tata~

p/s : yang sorang lagi tu pon dah jadi student balik dah kan skang. jum study same-same awak! hahaha :P

[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. selamat la sangat kak nisa oooii..hehe

    ReplyDelete
  2. aku pulak yang demam skrg ni..huk3,da la minggu depan midsen exam :'(

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers