FLASHCARD ABC

1:50:00 PM

uikss??

haaa. berita baik untuk para ibu-ibu dan juga guru-guru yang tengah cari flashcard abc untuk kanak-kanak. tak payah pening-pening nak cari lagi mana nak cari flashcard yang clear lagi menarik. boleh copy kat sini yea puan-puan. hehehe

since ibu aku susah sangat nak cari BBM yang bersaiz besar dan kena dengan imejnya, so aku decide untuk buat sendiri dan yang paling best sekali, ianya FOC. hiks! suka tak? kalau suka boleh follow blog ni beramai-ramai. ahaks!

more BBM stuffs to be publish. hee. marilah kita sama-sama membantu anak-anak kita belajar dengan seronok. kan kan? 

stay tuneee. 




























p/s : gambar ni semua fit sebesar saiz A4 ea. so kalau nak print atas A4 terus, nak tampal kat class pun takde masalah. ianya takkan pecah. kalau ada request untuk buatkan BBM lain, boleh email ke dearked@gmail.com. :)


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. comel je flashcard ni. teringat zaman bebudak dulu, berebut ngan kawan2 nk bagi jawapan betul kat cikgu :)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers