OH TIDAK !! kenapa aku mesti tengok...

9:51:00 AM


uikss??




tidakkk!! kenape aku mesti gatal-gatal tangan klik link tu. kan dah berdebor-debor. sebelom ni ingatkan rumors je keluar 22 ni. rupe-rupenye memang betol.

wooo~ aku sure lah budak-budak degree uitm yang lain pon mesti kecut gigi jugak la kan? same-same la kite berdoa semoge kite dapat result yang cemerlang, gemilang dan terbilang. kite da usaha habis baik kan? skang ni, berserah jela kat Allah. hanya Dia yang tau ape yang terbaik untuk kite. aminn.

tapi papepon, aku still, CUAKKKK !!



[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. hahaha...ya ! same2lah kite bercuak-cuakkan menanti result..hahaha~

    owh kitorg panggil oren ala2 omputih sket, Orange~~~~ haha gurau je :p

    ReplyDelete
  2. all the best..insyaAllah result gempak :)

    ReplyDelete
  3. pakat2 berdebar semua....hehehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers