HAPPY SATURDAY!!

1:08:00 PM

uikss??


yeahhh!! hari yang paling dinanti-nantikan oleh sume makhluk di muka bumi ini sama ada students mahupun workers. yelah, setelah berhempas pulas menghabiskan 5 hari untuk study yang tak ketahuan, ni lah masenye untuk kite relax-relax sambil menghayati kehidupan yang sedia ada.


perghh. heaven giler kan? part yang aku paling suke dalam hidop aku adalah apabila aku boleh menyendiri, buat aktiviti yang aku gemari. sangat rest in peace mase tu. lalalalalala~ see! aku dah start nak nyanyi sebab terlalu suke hati sangat hari ni.

dah lame aku tak jumpe sabtu yang tenang macam ni. minggu lepas, hari sabtu aku dihabiskan dengan tolong ibu aku wat esaimen die. whole saturday aku tak tido langsung! sabtu-sabtu sebelom tu, mase aku ade kat rumah, banyak komitmen sket. so, tak boleh nak berjimba-jimba sangat lah pada hari sabtu tu. lagipon, bile kat rumah, weekdays ngan weekends pon dah same je bagi aku. yelah, tak experience rushing cam bile kite study skang ni. so, kureng bermakne sangat lah kan?


so, this is the most precious saturday for me after 4 months. huhuhu. tadi member aku, una ade tanye, aku wat ape jep arini. ahah! ni lah list of answers untuk soalan die tadi.

  1. blogging
  2. blogwalking (dah lame tak wat woo! siyes rindu giler!)
  3. kemas bilik
  4. kemas meja study (walaupon aku tak study kat situ) 
  5. sambung tengok cite-cite jepon yang dah terperam lame dah lam external aku nih.
  6. habiskan bace novel yang aku beli awal bulan aritu
  7. halau roomates aku keluar so that aku boleh melalak lam bilik sekuat hati. hahahaha
  8. replay lagu-lagu butterfingers yang aku dah lame tak dengar sampai bosan
  9. pegi open house tira petang karang
  10. makan megi for this lunch sebab malas nak keluar cari makan kat DC plus sengkek!
best tak sabtu aku kali ni? hah, korang? jangan jelez ek kalau ade yang kene gi modul ke, kursus ke, keje ke, ape ke. hidop kene enjoy tak kire mane pon anda berade. :)

p/s : ekceli ade lagi satu plan yang sangat bermakne bagi aku arini. tapi macam tak jalan je plan tu, so, enjoy jelah dengan sume activities yang aku dah list kan ni. happy saturday uolss!!


[ked's sketching]

You Might Also Like

7 Comments

  1. hohohoho
    macam lebih kurang je kita...
    teman pon sesorang dalam bilik takde yg nak kaco...
    lapo plak...
    maggi mana cukup....

    ReplyDelete
  2. fuhhhh...semput gua nak baca satu-satu perkataan

    ReplyDelete
  3. udoh2 le tibai megi je tu haziq..ptg kang aku nk gi open house lak..jum ah skali!

    gorn, asal lak camtu? pjg sgt ke entry guwa?

    ReplyDelete
  4. tang mane yang same tu ek miratun?huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha...waahh,special utk aku ke?
    kemain byk.yg xleh tahan smpai halau roomate..heheh

    ReplyDelete
  6. hahahaha..tengs kat ko una sebab bg aku idea nk tls blog..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers