PENGSAN TIME NAK VIEW BLOG

6:24:00 AM

uikss??





pagi tadi, aku bukak blogger. then, bile anku nak view blog aku, kuar warning camni. aku dah nak nanges da. sebab aku ade letak link blog ni kat blog list aku, tak pasal-pasal blog aku lak jadi harmful. http://www.emocutez.com 

aku tarik nafas panjang-panjang, pastu aku gi kat design, edit list vogeh da vast aku tu, remove link blog tu. fuhh. pastu aku try view balik blog aku, dah takde dah warning camtu. alhamdulillah. lege sangat rasenye. 

tak leh bayang la kalau blog aku btol-btol kene camtu. adesss! dah la blog ni yang jadi laki kedua aku skang ni. kat mane ag aku nak mengadu naseb pasni kalau bukan kat blog? kan?

hah, ni lah yang namenye, kerana blog secebis, rosak blog sendiri. http://www.emocutez.com 

p/s : blog aku dah selamat yea. jangan takot-takot nak view dah. okies?

digital word sketching by ked

You Might Also Like

4 Comments

  1. sebab selamat la mai singgah sini pula..hehe

    ReplyDelete
  2. kak atie tak paham...kenapa pikah??...cer citer skit....

    ReplyDelete
  3. knp blog bole kene malware tu ek...sbb link ke??sori tak tau..tu nk tny

    ReplyDelete
  4. @aien : slmt datang..blog ini sudah slmt..hehe

    @kak atie & an nyek : pasan tak kat side bar sblh kanan ni, ade sy ltk link2 blog yg femes. ade satu blog yg femes tu, ade virus. sblm ni tak pon. sbb sy slalu gak view blog die. then, pg td, mase nk view blog sy sndiri, die ade kua warning camtu. kirenye, spe2 yang view blog sy, akn dpt gk virus tu. so, utk slmtkn blog sy, sy pon remove link blog die tu. sbb blog tu yg ade virus. sbnanye, sy pon bukannye expert sgt..klu ade spe2 yg taw, boleh la btolkn ek..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers