MALU AKU NGAN BLOGGER !! NAK MENYOROK LA CAMNI

1:31:00 AM

uikss??


maluuuuuu, semalu malunyaaaaaa. namun apa dayaaaaaa, dah terpost di fbbbbb. waaa~~ tu lah namenye, selidik dulu sebelom bertindak. ape kes aku kene malu ngan blogger ni? 


gini citenye, tadi, tibe-tibe terase rajen lak aku nak type entry baru. aku pon gi la kat dashboard > new post. haa, yang tu tak yah ajar la kan? sume pon taw. pastu, aku terkejut tahap gaban la kan bile aku tengok-tengok, cam kat bawah ni.




wat had hepeng? mane gi menu bebanyak kat atas tu? camne aku nak type camni? dah tak leh nak choose font ke skang ni? mentang-mentang la isu font hangat diperkatekan skang ni. tak kan lah efek kat aku lak? 


bese lah. aku. cepat naik angin sket. teros hentam blogger kat fesbuk sampaikan member aku ira pon tanye kenape. suddenly, aku cepat discover sebenarnye tu memang salah aku sendiri. hehehehe


kalau korang tengok betol-betol, aku klik kat edit HTML. memang la jadi camtu! tu kan belah coding-coding. selalunye kan kite bukak-bukak teros compose kan? ni sume maybe gare-gare aku letak graphic kat entry sebelom aku ni kot. tu yang bukak-bukak teros edit HTML tuh. 


hekhekhek. malu aku ngan blogger. tak pasal-pasal aku dah tuduh die macam-macam. olololo. cian die yea. tu lah. cepat sangat melatah kan? habis sume nak canang kat fesbuk. takpe-takpe, jadikan ini sume iktibar yea? http://www.emocutez.com 


lesson for today, investigate dulu sebelom fire blogger. hehehe. so, sebagai tande maap, aku nak belanje blogger makan es krim. shuke taaakkk??? 




p/s : pas post ni, teros segan dah aku nak type entry yang sepatotnye aku wat tu. err, since malu tak abes ag ni, tak pelah. esok pagi kang la aku type balik ek? hehehe. 

digital word sketching by ked

You Might Also Like

7 Comments

  1. haha nasib x trjun banggunan pasl ni.. :D

    ReplyDelete
  2. ahaks! jangan zuan..kang femes lak the store tmerloh nanti..the store je mampu..ktowg x de mall..huhu

    ReplyDelete
  3. haha..tape la..amik sbgai pengajaran..

    ReplyDelete
  4. btol tu merle..tapi malu ahhh..hahahah

    eh nini, tu gmba ori taw..x nampak ade sign sy kt bwh tu?huhu

    ReplyDelete
  5. hahaha kelakar la awak nie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kelakar?
      hehehe.. tenkiu cik mai..
      malu ah kittew..

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers