FAKTA TENTANG DIRI INI (KED)

11:03:00 PM

uikss??




tadi blogwalking kat blog ninie azriena. pastu ternampak satu segmen ni. cam best jep. aku pon, ape lagi. join ler. kalau nak join gak, klik banner tu ek!


FAKTA TENTANG OWNER BLOG NI


* jarang orang panggil aku ngan name penuh aku. cume sejak due menjak ni ade lah someone yang panggil aku ngan name penuh aku iaitu, AFIQAH. :)


* aku memilih sket bantal kalau nak tido. kalau bantal tu keras, aku tak leh tido. 


* aku tak suke makan peanut butter. sebab cam berminyak sangat. sape yang dok ngan aku, diorang taw la. begitu jugak ngan roti jagung, ais krim keladi dan roti ikan bilis.


* aku lagi rela dapat batuk dari selesema. leceh la. lagi-lagi kalau hingus dok meleleh 24 jam.


* huruf yang paling aku suke ialah huruf K dan A. nombor pulak nombor 2.


* aku suke kaler hitam dan mase zaman mude-mude aku, banyak koleksi t-shirt hitam yang aku ade. skang ni la baru belajar nak men-men ngan kaler-kaler len.


* satu-satunye kucing aku yang telah banyak memberi impak besar dalam hidup aku namenye PUTEH. buktinye, emel aku pon aku letak name die, dan kat tangan belah kiri aku ade lebih dari 5 parut kesan cakaran dan gigitan die. grrr~~


* suke pakai google dari spek mate biase.


* lagi  prefer gune NOKIA dari SONY.


* the first female singer yang masuk dalam playlist aku adalah YUNA.


* aku sangat obses ngan LAN (AZLAN AND THE TYPEWRITTER) sampaikan aku penah nanges mase die kawen dulu. wuuu~~


* aku cepat naek angin tapi cepat gak cool down.


* dulu pernah bercite-cite nak jadi graphic designer tapi since aku penah sangkut interbiu UiTM dulu, teros malas nak try dah.


* aku tak suke orang sambung keje aku.


* aku tak suke jadi leader sebab aku tak sampai hati nak suruh orang wat keje. last-last, aku yang wat keje tu sorang-sorang.


* aku suke warne warni tapi aku tak suke nak kalerkan sebarang artworks yang aku buat.


* aku banyak cakap, tapi susah nak start new conversation dengan orang yang aku baru kenal.


* aku lah kot satu-satunye pompuan yang tak penah amik taw pasal artis-artis korea ni.


eh, cam banyak lak aku rase. hehehe. sebelom aku melalut banyak lagi, better aku stop kat sini je lah ek? tu lah sume fakta dari dalam diri aku.



digital word sketching by ked

You Might Also Like

2 Comments

  1. hehhee...kita sama la awk,, lebih rela dpt batuk dr selsema.. xlarat sgt nk lyn hingus tu,, hhehee,, tq awk sudi join! ;)

    ReplyDelete
  2. @athirah husna : same2..hehe..bgus gak kan wat segmen camni..nampak la persamaan antare kite sume..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers