BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?

11:44:00 AM

uikss??




ahhh. cepat-cepat join segmen!! sape-sape nak join boleh tekan-tekan banner tu sampai ceroh! nak jemur kain lak pasni!! hah, tu abang ben tanye tu, blog aku ni best ke tak? hehehe. sile jawap di ruangan komen yea. 


biar aku jawap dulu, haruslah best! muahahahaaha. jemput yea ramai-ramai singgah. maap la tak leh hidang air. pose kan! http://www.emocutez.com 


digital word sketching by ked

You Might Also Like

23 Comments

  1. laju je tuan belog jawab..haha

    ReplyDelete
  2. singgah sini..pelita raya dah ader

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  3. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  4. hehe thanks ;)
    taknak follow ? hihi
    blog ni pon best ;)

    ReplyDelete
  5. join dan follow awak ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  6. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  7. hai... linda singgah sini :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  8. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  9. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

    ReplyDelete
  10. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  11. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  12. klu zuan tnya blog anda best x? mcm ne? hehe

    ReplyDelete
  13. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  14. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. korangggg!! sorry tak dapat nak reply komen sorang-sorang!! ni pon baru balik dari meniage kat bazar ramadhan..tunggu malam ni yea..aku akan singgah kat blog korang sume dan follow jugek..

    ReplyDelete
  16. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  17. met pagi..salam kenal...dari segmen..BA...;d

    ReplyDelete
  18. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  19. salam....
    dtg terjah blog best...

    follow kamu....

    http://sa-xi-di.blogspot.com/

    trimas bnyk2....

    ReplyDelete
  20. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...sory terlewat sikit..maklumlah byk sgt blog nk di review..hehe..blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers