TOO TIRED TOO THINK ABOUT THE TITLE

2:59:00 AM


uikss??

mengantuknyaaaaaaaaa! time aku tengah type ni, sharp pukul 2.50 pagi. dan aku masih di sini ya. tak tidur-tidur lagi. sumpah ngantuk dek non hoi! mata dah rabak tahap apa dah ni. tapi dek kerana nak menyiapkan video untuk presentation esok, aku gagahkan jua diriku yang kudus ini.

minggu ni dan minggu depan merupakan minggu struggle bagi aku. struggle nak siapkan assignments yang bertimbun-timbun. dengan article review, mana presentation lagi. memang nak tidur seminit dua pun tak lepas lah jawapnya camni.

esok, aku kena pergi cherating pulak. stay sana 1 night. hotel layout and design punya pasai. seronok kan jadi student tourism. berjalan manjang. duit pun macam air jugak berjalannya. tak gitu? -,-"

okeylah. aku nak print assignment jap. ni pun update sat sementara tunggu 30 minit video nak publish. esok present pastu, merdekaaa untuk hari ni. waaa~ nak tidur!


You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers