SELAMAT HARI RAYA SEMUA!

12:10:00 PM


uikss??


uols! esok raya mengikut kalender free yang ibu dapat hujung tahun lepas masa beli baju sekolah budak-budak ni! yeah, kalau sebelum ni tak cukup tangan, ni dah hujung-hujung ni lagi laa tak cukup nafas nak siapkan kuih raya and kemas rumah semua hari ni. ni pun break jap lepas marathon bakar kuih lepas sahur tadi. oh, raya.

di kesempatan dalam kesempitan ini, aku ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf luar dalam atas bawah kepada all the blog readers, followers dan kawan-kawan blog sekalian sekiranya ada sepatah ayat dalam blog ini yang mengguris hati dan perasaan korang secara tak sengaja. sorry ea? marilah kita mulakan lembaran hidup yang baru. chewah! :)

dah-dah, tak leh lama-lama. nak sambung ops kat rumah ni pulak. papai! selamat beraya semua!



p/s : hai, si baju biru ni dah touch down tanah melayu belum? ada jugak la yang beraya sorang esok. huhu. balik cepat dear!


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers