TOP 7 BEST DRAMA SERIES ON 90's

8:09:00 PM


uikss??

semalam tengah study, kitorang on la tv. walaupun tak clear tapi sebab tak nak bagi sunyi sebab kalau tak mula lah start tido (walaupun dah pasang tapi still mengantuk. hahaha). then, lepas habis cerita minah karipap kat tv2, keluarlah pulak cerita charlie's angles yang version dulu-dulu punya. alah, tv2 kan malam-malam kadang-kadang suka tayang cerita old school. ntah macam mana, tetiba je tiyah tanya aku. 

" boy, mung pernah tengok cerita Angel tak? alah, dia macam vampire tu tapi dia versi baik. "

aku pun, PERNAH!! uish, cerita favorite tu dulu. pastu mula tanya cerita-cerita lain kat diorang. hah, sekarang ni, aku tak tanya korang. pernah tak korang tengok cerita-cerita ni semua? jom kita flashback ke zaman 1997 to 1999 uolss..



ANGEL (1999)
FIRST WAVE (1998)
CHARMED (1998)
STARGATE (1997)
BEASTMASTER (1999)
HONEY I SHRUNK THE KIDS
TEAM KNIGHT RIDER (1997/1998)
ni semua merupakan tv series favorite aku. dan kalau ada diantara 7 series ini yang perlu di ulang semula tayangannya, aku akan pilih Angel dan First Wave. oh please tv2 and tv3. can you replay back those legendary tv series? pleaseeee..
p/s : yang mana satu korang suka? ke antara 7 tu, satu pun tak pernah tengok? huhu.. or ada cerita lain tak yang korang suka? share-share jum! =^.^=
[ked's sketching]

You Might Also Like

2 Comments

  1. Assalamualaikum Keds

    tumpang layan juga

    ReplyDelete
  2. alamak...semua citer tu x pernah tengok hahaha...malam ni bersemangat nak tgk Downton Abbey hihihi...

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers