RINDU NOSTALGIA ZAMAN 90-AN?

8:36:00 PM

uikss??


sekadar perkongsian. tadi aku jenjalan menghirup angin malam kat facebook kan, ternampak la satu link ni, KOLEKSI NOSTALGIA ERA 90-AN. aku pon ape lagi, teros gi usha-usha. woi! siyes memang nostalgic sangat! 

pade korang yang membesar satu era dengan aku, kompem nanges leleh-leleh punye lah bile tengok kenangan-kenangan zaman-zaman kite membesar dulu kat situ. kadang-kadang, yang kite dah lupe pon leh ingat balik.

so, ape tunggu lagi? klik link untuk terjah!

p/s : sape ingat lagi yang pengasah bulat ade cermin tu? alah, yang mase sekolah-sekolah dulu kite try untuk applykan theory relection kat papan hitam dalam kelas, sekali kantoi yang cikgu terus kena berdiri atas kerusi. ingat lagi tak? yang tu legend gak tu. try tanye budak-budak zaman skang ni. penah tak diorang wat camtu? takde punyelah. zaman kite je yang ade. ngehngehngeh

see. nak google image pengasah ni pon punye la susah. at last jumpe gak kat sini.


[ked's sketching]

You Might Also Like

8 Comments

  1. Anda pasti anda bdk br n nak join sengal bsama?hahahaha taip YA dan hantar ke 32999 skrg tau! Haha

    ReplyDelete
  2. ahahaha...gorek cermin....haha..=P

    ReplyDelete
  3. kan zuan? x de zaman lagi yang boleh celen era kite..ngehngehngeh

    rindunye la zaman skolah2 dulu..huhu

    ReplyDelete
  4. memang nostalgik lah..bleh dkatakn tiap2 hari pg bli pengasah ni kt koprasi sklah then tnaggalkan cermin tu wt bnde lain.. =P

    ReplyDelete
  5. pinjam kejap nak asah pensel tekan tekan.

    ReplyDelete
  6. ehem3..anis, aku rase cam taw je ko wat pe ngan cermin tuh..ngeh3

    amik ler hanie..asah lah smpi ceroh ek!hahahaha

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers