ANAK JATI PAHANG??

6:02:00 PM

uikss?? pekabo orang pahang sume yak? sehat ke? pohpaleh amat tempat koi bapok la panehnye yak. tempat aokme? paneh gaye temeloh gok ke? hehehehe. aokme pahang dok mende koi nulis ni? amende? tok pahang? laaa.. tenat amat yak. berbuih mulut koi nulis aokme tok pahang? berbuih mulut? haaaa, nampok beno nipunye situ yak. 

aokme mesti pelik kan ngepe koi tetibe buat entry lam bahase pahang? cite nye gini yak, tadi, membe koi ande post kat wall peshbuk koi 1 link ni. 


koi pon ape lagi, bukok jela. weh, bukok2, berjujut perkataan pahang yang koi banyok tok tahu. koi ingatkan koi ni da pekat dah cakak pahang. ghupe2nye, ande lagi yang lagi hebat dari koi. malu amat koi yak. koi rase cam nok nyurok lam gebor pon ande. ish3. 

koi kan, kala boleh, nok bagi 1 Malaysia tahu yang pahang ni ande loghatnye tersendiri den tok ramei orang tahu pasei tu. kala aokme tengok cite2 kat tibi pon, ande ke die wat cite cakak loghat pahang? tok ande dak? balik2 cakap utare, perok, nogori sembilan, klate gok yang pemes. kala cakak KL tu tak yoh kaji la yak. bersepoh2. setahu koi pon, satu2nye artih yang reti la jugok cakak pahang walapon sket ialah sharifah shahira. koi berkenan amat yak dengo die cakak. bangge koi taw tok!!

makenye, mane2 orang pahang yang bace blog koi ni, moh le kite blajo cakak pahang ramei2 yak. moh kite memperkasekan bahase kite. moh le!!

p/s : mamat khalid tak mboh ke wat cite loghat pahang pulok? bole la amik kome berlakon yak. hehehehe


bile ked khaydee mule meraban

You Might Also Like

2 Comments

  1. apsl plak mamat khalid nk wat cite loghat pahang..dh sah2 die org kuala kangasr..of coz r die wat cte perak..haha..location die shooting pun kt k.kangsar tu ha..aku pnh gak r g jenjalan kt tmpt die shoot 2..mmg wujud sume menda 2..haha..zombi kg.pisang..keh3..

    ReplyDelete
  2. cheh..ske aty aku la nak suh die wat cte loghat pahang ke hape ke??
    nampok sanget jelesnye kome ni..
    hehehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers