TUDUNG ALEENA YANG PENUH BERGAYA DARI ZALORA

8:41:00 PM





Pejam celik-pejam celik dah nak dekat Raya Haji. Terasa begitu cepat masa belalu. Bagi anda-anda sekalian yang sedang sibuk bekerja ni lagi lah kan, mesti tak sedar raya dah nak dekat. Masa ni mula lah pening memikirkan baju apa yang nak dipakai pagi raya nanti. Nak tempah, tailor tak nak amik dah. Nak keluar pergi cari baju raya, rasa macam malaslah pulak kan since raya haji je. Tapi niat dihati tu nak laa jugak sedikit kelainan kali ni. Betul tak?



Takpa. Kali ni, why not kita ubah sedikit penampilan dan shopping style kita. Instead of raya kali ini kita berbaju baru, kita tukar dengan bertudung baru. Haa. Pakai je baju raya last year ke ataupun baju nikah pun boleh kalau rasa bersesuaian, cuma anda perlu gayakan sahaja dengan tudung baru. Barulah tampak fresh dan elegan sikit.



Ditambah pulak dengan pilihan tudung daripada koleksi terbaru Aleena tudung daripada Zalora, lagi lah berseri-seri dan trendy anda semua di hari raya ini. Confirm jiran-jiran mesti jealous punyalah bila tengok anda menggayakan koleksi tudung Aleena ni. Hiks!








Sebenarnya, tak hairanlah kalau koleksi tudung Aleena ini mendapat sambutan yang tinggi daripada pembeli kerana tudung Aleena ini diperbuat daripada materials yang bermutu tinggi. Haaa, bukan kain sebarangan ye yang diorang gunakan untuk koleksi tudung Aleena ni. Padanlah lah kesemua pilihan tudung yang terdapat dapat koleksi ini nampak stylish dan eksklusif belaka!






Tapi kan, nampak dalam gambar ni cam shawl je, ahkak tak reti laa nak pakai shawl belit-belit ni dik. Akakkk! Jangan takut kak. Untuk koleksi tudung Aleena ni, demi untuk menjadikan geng-geng kita ni (#gengtakretipakaishawl) bergaya, diorang ada publish instant shawl under Aleena untuk kita. Haa terharu takk? *kesat air mata*. So tak payah nak pening-pening download tutorial “how to belit shawl dalam masa 1 minit di pagi raya” kat youtube nanti. Hehhee. Efisyen tak diorang? Kalau tak nak shawl, bawal pun ada untuk kita-kita yang #gengpakaitudungbawal ni. Siapa kata susah nak jadi stylish di zaman IT ni. Semua tu di hujung jari kita je. *winking*






So amacam? Nice kan macam ni. Tak payah nak pening-pening serabut-serabut pi Jalan TAR segala semata-mata nak cari tudung. Dah dah. Pi bukak laptop ka PC ka, pi kat website Zalora, search bahagian Women > Pakaian Tradisional > Hijab > then jumpa laa koleksi tudung Aleena. Pilih yang mana korang berkenanan, do the payment, then tunggu jela koleksi tudung Aleena korang sampai kat depan muka pintu rumah korang! Yeayyy!!



Then, what are you waiting for? Seranglah Zalora sekarang!! Raya Haji minggu depan dah ni uolsss!!! J

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers