BERITA BAIK UNTUK WARGA TEMERLOH

4:39:00 PM

uikss??



Anda nak tempah banner untuk wedding anda?

Inginkan harga yang murah?

Mahukan design yang cantik, menarik, tertarik dan da booom?

Ataupun, 

Bunting untuk sebarang acara?

Stickers and flyers untuk business anda?

Tapi,

Tak tahu untuk cari kedai printing yang mana satu di Temerloh?




MEGA PRIMA SIGNCRAFT
NO 48, TINGKAT 1, PERSIARAN DAMAI 1,
DAMAI COURT, 28000 TEMERLOH
PAHANG
09-290 2161 / 016-934 0929



Untuk makluman lanjut, sila hubungi nombor yang tertera ataupun boleh lihat hasil-hasil kerja Mega Prima di facebook Mega Prima. 


Haaa. 

Kan dah ada idea nak tempah segala banner, bunting, sticker, flyers, backdrop, button, poster semua tu segala kat mana kan?

Apa tunggu lagi? 

Moh kite!


[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. Eh...mcm ked pon blh jd designer kat situ...hihi..sape dok temerloh dh tahula nk ke mne lpas ni

    ReplyDelete
  2. buat poster untuk coursework aku boleh??haha..nanti aku provide isi yang aku nak masukkan dalam poster tu~~haha

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM... SAYA NAK TANYA, ADAKAH SYARIKAT PRINTING NI MENGAMBIL PELAJAR UNTUK PRAKTIKAL PADA 9 JANUARI HINGGA 31 MAC?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam. Awak boleh try tanya management sana, 09-2902161 ye. Saya dah tak keje situ. :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers