SEMUA NI SALAH BENDA TU!

10:44:00 AM

uikss??

whoaaa! cam dah lama kan aku tak update blog. tengok-tengok bulan ni ade la 3 entry je. aiguuu~ camne ni? apa dah jadi ni? kenapa aku macam ni? 

kalau masa cuti aritu, sebab aku pakai broadband kat rumah, so cam takde feeling sangat la nak menaip kann? okey, yang tu boleh dimaafkan lagi. lepas tu, dua minggu lepas, even aku dah bukak sem pun, dah balik puncak alam, tapi streamyx weols ade problem. khamis minggu lepas baru orang TM mai pasang kat rumah baru. okey, yang ni boleh dimaafkan lagi.

tapi, bila dah ada streamyx kat rumah tu, uolss tengok, ade tak aku update blog? ade? ade? haaa.. takde kan? dengan ini, aku syak bahawa streamyx dengan broadband bukanlah punca utama aku malas nak update blog. tetapi ini,


tadaaa! samsung galaxy mini S3. hehehe. ni lah punya utama kenapa aku malas bebenau nak blogging skang ni. huhuhu. yelah, semenjak dua menjak ade phone baru ni, yakni smart phone, dok online pakai phone jela. memang dah tak bukak dah laptop. ada jugak satu entry aku type pakai phone, tapi feel dia tu lain laa dengan type kat laptop. kalau terdesak-terdesak boleh lah buat kot. huhuhu


jangg! yang ni yang aku punya. sebab phone yang kaler putih tu nampak too common, so, aku pilih yang kaler biru pebble punya. alah, yang macam kat atas tuuu. huhuhu. 

since laptop aku pun aku dah beri nama, which is Que, phone aku pulak kali ni namanya Sola. kenapa Sola? sebab aku nak samakan dia dengan Taeyang. siapa Taeyang? google sendiri. muahahaha

dan, disebabkan phone baru ni jugak kite dah ada instagrammm! weehuuu. sebab dok jakun upload gambar kat instagram, kite secara tak sengaja dah meng'anak tiri'kan blog kite. ampunnn tuanku!. hohoho. sesiapa yang nak follow instagram aku boleh pergi kat contact me via tu ea. :P



oleh yang demikian, bagi mengelakkan perkara sebegini terjadi kembali, dengan ini saye mengisytiharkan yang saye BAKAL kembali aktif berblog. yehuuu! at least dalam 2,3 hari tu ade la satu entry ke. hehehe. 

okey lah. selamat menunggu entry seterusnya. :B


p/s : semalam takde class. pagi ni class cancel. petang kang dengar cerita lecturer tu mc. 5 days without class really make us feel like we are in mid term break. hewhewhew


[ked's sketching]

You Might Also Like

8 Comments

  1. Assalamualaikum Kak Long

    selamat berblog kembali....

    ReplyDelete
  2. Baguslah kalau macam tu.. Selamat berblog.. Belum pernah g merasa menatang nama instagram tu. Mest best kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe isabel. Tak lama lagi merasa la tu. Huhuhu

      Delete
  3. oooiii,ked!!ingt kan da nak tutup blog ni ha,lama nau xupdate blog..hahaha..eh,akak da abis baca lazuardi,gua sudah jatuh chenta dgn hasil tgn nasz..lpas ni nak g borong novel dia lah,kemaruk dah ni..ngeh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Over kan kite? Gaye cam dah nak tutup blog da. Kikiki. Bet kan lazuardi? Pasni cari sweet sour pulak. Confirm makin kak nasha minat ke nasz. Hehehe. Yeayy! Ade fans baru nasz skang ni. :)

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers