NOT MORE THAN 100 WORDS ON WEDNESDAY : FIRST PAPER, CLUB MGT

8:34:00 PM


uikss??


question : discuss about controllable benefits versus uncontrollable benefits.
[20 marks]

answer : controllable benefits are benefits that can be control meanwhile uncontrollable benefits are benefits that cannot be control. 


ya Allah! ape ke susah benau la 1st paper tadi! yang aku beriye hafal tak keluar. yang aku pandang sekali imbas tu keluar plak. sobsobsob... mati laa yang soalan 20 markah aku jawap gitu. semoga encik azdel pandang effort aku gigih menulis walaupun tak taw apa. heee~


[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. hahahha,.what a safe answer tapi bila fikir2 logik la tu..hehhe at least ada jawapn.heheh
    anyway,.gudluck ea..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? daripada biar kosong teruskan..
      hehehe..
      tenkiu2..

      Delete
  2. saborlaaa...sempat lagik amik gambar before jawab exam...hahaha sungguh seorang BLOGGER TEGAR ni hahaha...insya Allah kak faye doakan ked dapat A+ lagikkkk!!! chaiyok chaiyokkk...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. taklah kak.. ni gambar pas exam laa.. mati kena tangkap kalau amik before exam.. hehe.. haruslah upload gambar first paper kan.. aminn2.. kalau dapat A pon takpe dah.. hehe

      Delete
    2. hahaha...insya Allah, kalau study betul2, dah jawab okay mesti boleh dapat A.

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers