SPAM COMMENT? APEKAH?

8:00:00 PM


uikss??

anak dolphin melompat-lompat
melompat-lompat di tanjung rambutan
saye blogger baru nak dapat
ni tak taw, tolong tunjukkan
hewhewhew


beb! serius aku nak tanye ni. tadi, aku bukak la comments aku kan. pastu, aku baru pasan, kat sebelah publish tu, ade part spam. aku tengok ade 2. aku pon view la. rupe-rupenye, ade komen-komen yang di kategorikan sebagai spam sebelum ni. oh mann! nape ek jadi camtu? kenape komen-komen tersebut tak di publish teros je. aku tengok, sume tu takde la letak link pape pon. oh, baru kusedari. makin noob rupenye aku dalam bidang blogging ni ye kawan-kawan. sobsobsob.


see? tu lah komen-komen tersebut. why aa? ade sesape leh explain kat aku camne spam ni terjadi. hukhukhuk


" tunjuk ajarku sifuuu"

[ked's sketching]

You Might Also Like

6 Comments

  1. aq pun selalu jadi macam ni.. entah kenapa... huhu~..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik kan?
      ade sesape yg boleh menjwap kmusykilan ni?

      Delete
  2. oh dh lme org x panggil ak MB... huhu

    # i rase sebb blog tu byk sgt link2..even dlm komen tu xde link...so automatic tersenarai sbg blog spam.. Wallahualam

    ReplyDelete
  3. spam sbrnaya mcm sampah kat intrnet.. tp ada certain komen bukan dikonsider spam..biasanya spam ni ad url skali, dan yg post adalah anon.. so klu tgk ada komen yg TAKDE kaitan langsung dengan entry dan ada link di komen tu, alert yang itu adalah spam..

    paham?

    ReplyDelete
  4. yeke ade spam?nak kne cek jgk ni..huhu.. ^^

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers