THE TRUE ME

6:27:00 PM


uikss??

hahahaaha. kan teha kan? kan zaty kan? hanye member-member aku yang taw aku camne sebenarnye. dan betape tingginye ego aku at certain part. tapi sebenarnye, aku cam quote tu lah. lagi-lagi kalau aku sakit. makin tinggi lah ego aku. tak nak makan ubat lah, tak nak gi klinik la. tapi dok mengendeng kat orang. dok picit-picit kepale. sebenarnye, aku nak bermanje ngan diorang. nak perhatian. ubat tu jatuh nombor 2. kuikuikui

sape-sape yang kenal aku, pasan tak aku camni sebenanye kan? kan?

[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. ok, kau dah ok. :).
    selamat hari raya haji wey.

    ReplyDelete
  2. err aku xleh peluk ko ckp mcm tu!!! haha tak yah la mkn ubat2 ni, merosakkan bdn je.. air suam adalah ubat yg bagus..

    ReplyDelete
  3. hmm...btol2..sy kenal sgt dgn afiqah khairuddin ni...sbb sy kenal sgt dgn dia la sy still boleh bersabar bile dia "undercontrol" ...nk2 time dia sakit ke,,kecewa ke,,patah hati ke,,ape ke ape ke?? sekejap je dia mcm tu t dh ok balik..tp sy xkisah sbb sy syg dia...dia kawan sy...

    ~~bt afiqah khairuddin ...kite syg awk tau...awk kwn kite selamanya..=)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers