TOUCHE THURSDAY

12:32:00 AM

uikss?? hahaha. ni tak de kene mengene pon ngan wordless wednesday ek. saje aku letak tajuk ni kaci gempak sket! amacam? gempak tak? ahaks..


ekceli, memang aku tertaching pon tadi. tacing ngan adek sendiri. bole? huhuhu


sememangnye, aku da berusaha untuk jadi kakak yang terbaek untuk sume adik2 aku. tapi aku da gagal kot. or die yang bermasalah sebenanye. entahlah.


imagine la kan, aku ingatkan die suh isi borang poli die tu pon da kene sound. "MANE ORANG RETI NAK ISI!" . da tu, die ingat aku pandai sangat ke nak isi? aku tak paham la ngan budak2 zaman skang ni. nak isi borang pon susah ke? dalam borang tu die tanye name, nombor ic, details yang laen lagi pasal diri die. isi jela mane yang die taw. yang tak taw tanye la ibu. tu pon susah ke? tak kan sume mende aku nak watkan.


"NAK SAMBUNG BLAJA PON SUSAH! BAEK TAK YAH KALAU MACAM NI!". standard la mule2 mesti kusut nak isi borang tu sume. da daftar nanti, setel la. dulu mase skolah pon banyak gak procedure die. cume mase tu awak tak taw sebab ibu yang setelkan sume. awak taw gi skola blaja je.


haishhh. dear sis, try to be nice with me could you? please la hormat me as your along. not like your younger brother. kalau awak appreciate ape yang orang da wat kat awak, insya Allah lepas ni rezeki awal Allah akan lipat gandekan. blaja elok2. jangan lupekan jasa ibu ayah kat awak selama ni. along harap poli tu dapat merubah awak untuk menjadi seorang yang lebih baek seperti mane sbpit dan uitm da berjaya ubah along skang ni. kadang2 perubahan tu tak semestinye banyak. sikit pon jadi la yea sis?


digital word sketching by ked



You Might Also Like

2 Comments

  1. dia nk bermanja ngan along dia la tu.. hek3~ tp, ada tau org yg camni.. huhuU~ T_T

    ReplyDelete
  2. hai nusana..

    orang kste anak nombor 2 ni laen sket..

    betol ke??huhuhu

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers