SORRY ANAS

1:31:00 AM

uikss?? 


aaannnnnnaaaaaassssssssss!!!!! sssssssooooooorrrryyyy bebanyak yea. kan semalam anas suh kak long lukis gambo raksasa kan? errr, pembetulan. dari ari jumaat minggu lepas ag anas suh lukis, tapi kak long wat dek je. yela, lambat lagi kan? wat pe nak rush.



malam semalam pon anas yang ingatkan kak long untuk lukis raksasa tu. kak long da sketch da nas. tapi, setelah kak long lempang muke kak long lelaju, kak long tengok, huduh la plak raksasa tu. tu la kak long ingat nak google je gambo tu. ingat nak wat esok pagi la. sempat la anas bawak gi skola kan?

ttttaaaappppppiiii, kak long lupe la nas. hehehe. balik-balik skolah, anas da tanye, "haaaa... kak long lupe lukis gamba raksasa kat anas. cikgu anas mintak taw!" laaa... yeke anas? kak long lupe laaaa... anas da gi skola pagi tadi baru kak long ingat. da tu, anas kate ape kat cikgu anas?


"ANAS KATE LA YANG KAK LONG LUPE NAK LUKIS!!!"


bertuah punye adik!!! aku jugak yang dipersalahkan. hahahhahaha. 

tu baru satu. ni tadi, mase die bukak beg skola die nak kemas buku teks die, tibe2 je die kate kat ibu aku camni, "ibu2, tadikan anas dapat bcd kat skolaaa..."

ibu aku pon tanye laa, "hah? bcg?". pelik gak. setahu aku, injection tu da tak de da kat skola skang ni. anas kate bukan2.

aku lak amik turn tanye, "anas dapat vcd ke? cikgu bagi ek?". memikir gak aku, vcd mende la yang cikgu die kaci tu.

mati2 anas menafikan tekaan kitorang tu. "bcd laaa. bukan vcd. B, C, D!"

oooooo, at last aku dapat tangkap gak. "ibu, anas kate die dapat gred B, C, D kat skola." haaa, terlerai jugak natang ape bcd tuuu. 




ibu aku smash baek punye kat anas, "da tu, bagus la tu dapat bcd tu dari a?". perggghhhh... tapi, don't mess with anas yea. die balas balik, "tak bagus, tak bagus.."


hah taw pon!!! hahhahaha. anas2. ade je helah die.


p/s : ayat peberet anas skang ni, ADE AKU KESAH!!
[ked's sketching]

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers