SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR

9:35:00 AM



uikss?? semenjak due menjak ni, aku rase nak join contest je manjang. hehehe. buat sementare waktu ni, since mood nak type pon tak berape ade sangat, baek la aku join mende2 macam ni. at least, terupdate gak blog aku kan? 


hah? rewards? huhuhu... rewards die tak de la berupe harte sangat. cume MB(Minah Blur) ni akan pick 7 blog untuk bloglist die and blog2 tu MB akan wat sepsel entry untuk di pomot selama 5 HARI!!! fuhh,, untuk blog yang tak ramai follower cam aku ni, seswai la kot..hehehe..berbaloi2!!!


alah, syarat die bukannye banyak sangat pon. tak susah langsung. nak taw ape syarat2nye? KLIK SINI!!!

interested?? cepat2 join!!! sampai 27 jun ni je taw!!


oleh itu, aku tag 3 orang membe aku..(sebab tu termasuk lam syarat!ahaks!)


@ una
@ ira
@ atul

bile ked khaydee mule meraban

You Might Also Like

8 Comments

  1. THANK U AWAKKKKs! OMAK SGT BERBESAR HATI! GOOD LUCK TAW! =D

    ReplyDelete
  2. huhuhu..

    my luck is depend on you..

    mak nebes taww..hik3

    ReplyDelete
  3. onn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
    Mb datang nak buat pemilihan.
    kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

    Senarai Peserta Segmen Minah BLur

    ReplyDelete
  4. waaa...bagus la MB ni..
    eh,,jemput la masuk..laaa,,asal dok kat lua je??
    haaa,,ajak kawan sebelah tu masuk skali..ngeee~~

    ReplyDelete
  5. hye , terjah sini dr segmen MB . . gudluck yaww =)

    ReplyDelete
  6. waahhhh!!!

    cam melodi la rase..

    anyway,,tengkiu byk!!!

    nanti kte terjah awk lak ek..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers