PENCALONAN TERBARU BABYCATS

11:35:00 AM

uikss?? 


sape sini membe KPK(kami pencinta kucing)?? hah? grup ape tu? adoyai~~ lagi maw tanye. tengok name grup la bhai! da sah2 la grup tu untuk mereka yang sayangkan sejenis haiwan menarik yang bername kucing. kan3? okay, sesape yang berminat leh la search fesbuk seperti yang tertera di gamba di bawah.




okey. hehehhe. ekceli entry aku kali ni ade kene mengene la sket ngan KPK ni. last week aku penah post kat wall KPK mintak anyone suggest name yang kiut miut untuk 4 eko babycats aku. cian diorang. da sebulan lebih da umonye, tak de name lagi.

macam2 la name yang diorang suggest untuk 4 beradik tu. yang aku paling tak leh blah tu, ade yang cadangkan name seth, tan, nora, elena. kahkahkahkah... almaklum la kan, mase tu kan tengah demam last episode nora elena. hehehehe

mekasih kepada sume ahli KPK yang sudi memberikan kerjesame. atas buah fikiran diorang, aku dapat la kumpul 4 name untuk babycats tu.

jeng3!! dan skang, secare live nye, aku nak reveal name2 tu sume.

di persilekan, calon yang pertama, memperkenalkan,
beto!!!


domo!!!


elmo!!!


momo!!!
haaa,, amacam? mabeles la name kucing mak uollsss? kelas gittew kan? jelez lettew.. 


p/s : ni ade 5 eko new born babycats!! nak kene pikir name laen lak. ade pape suggestion tak?


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. @zwan, tengok la kucing sape..ngeh3

    @syakir, x de la beb. ni sume baka kucing kampung..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers