DAH LAMA..

11:52:00 PM


uikss??


tiup-tiup sawang sket. puffff~~ (kekonon sawang debu berterbangan di udara, hahahhaha). 



ya ampunnnn.. tengok tu punya laa penuh dedebu bertebaran di angkasa raya. hehhee. kesian blog ni. dah lama aku abaikan beliau. sampai tak termake over. sekodeng-sekodeng blog Nisa Kay, Namee Roslan, tengok cantek jee layout blog depa. bila tengok profile designer untuk blog template depa tu, mak aihhh.. tercekik tulang ayam yang cheq tengah makan ni hah. lawo memang lawo, tapi tulah cheq kurang berkemampuan untuk menggunakan servis beliau. huhuhu

ingat lagi masa zaman tengah gila blogging dulu. masa tu kemain lagi galak nau join contest sana, join contest sini. komen orang tu, blogwalking bagai. paling hardcore aku punya blogwalking ni sampai aku pernah stalk satu blog pengkid ni taw dari mula entry sampai laa akhir. hahahaha. dari si X tu kenal partner dia as a friend sampai laa depa couple. hee. punyaa laaa gila blogwalking masa tu.

selain dari blogwalking, gila follow tutorial untuk edit blog sendiri. perghhh. masa tu tak reti pakai photoshop lagi. memang jenuh cari online software edit gambar untuk dapat transparent background. cari coding sana, cari coding sini. sekarang ni, hmphhh.. jangan harap laaa. dapat up new entry pun dah kira suatu pencapaian terbaik bagi aku untuk tahun ni. huhuhuhu

tapi tulah, bila tengok member-member blogger lain blog depa dah semakin maju mengikut arus peredaran zaman, nak jugak kite edit blog semula. tadi ade laa jugak aku try sket-sket. tapi sebab dah lama tinggal so benda tu takes time sket laa nak jadi pun. hehehe. takpe, takpe. slow slow. you can do it afiqah! yuhuuuu~

hailaa. lama dah tak lepak kat sini. lama jugak dah tak mengetuk keyboard ni. biasa tekan mouse jee. hehehhe. hopefully ni bukanlah entry terakhir aku untuk bulan ni. ahhaha.


sekian dari saya yang bergambar malas nak rotate gambar. hahahaha :D

You Might Also Like

1 Comments

  1. huwaa...aku pon kadang ke laut mlasnye...hehehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers