WOULD IT BE MY FIRST GOLD BRACELET?

2:44:00 PM


uikss??

personally, aku bukanlah someone yang suka barang kemas. serious. aku rasa cam tone kulit aku ni tak kena jee ngan kaler gold tu. in fact aku suka je tengok member-member aku yang lain pakai gelang emas yang berbutir-butir tu. tapi untuk diri sendiri, errr, tak kot. huhu.

tapi kan, baru-baru ni, aku ada tertengok satu iklan gelang emas kat tv. tetiba rasa nak pakai gelang emas la pulak. wee. comel gilos! nak tengok tak?








cherita by emas sri pinang. comel kan? limited edition upin ipin punya charm. waaa. ni takleh jadi ni. benda-benda camni lah yang telah berjaya menggoyah pendirian aku tentang emas ni. 

tapi kan, kalau tengok saiz, macam untuk kanak-kanak je. ke ada je untuk aunty kanak-kanak cam aku ni? hehe. yang tak boleh blah ada charm ayam goreng seketul tuh! haaa. yang tu memang rare dan lagi laa membuak-buakkk keinginan aku nak dapatkan bracelet ni. 

masa aku tengah tengok iklan ni, aku tengah tengok tv ngan ibu. 


" ibuuuuu. comel kan gelang ni. nak satuuuuu. "
" beli sendiri. "


finee. (terus online cari kerja kat jobstreet)


p/s : ada sesiapa bermurah hati nak hadiahkan kite gelang ni tak? (sambil buat muka upin ipin. :P)


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. kalaulah emas jatuh dr langit kan. hehe

    ReplyDelete
  2. kah3~~~thought ni special edition utk kanak2 je~~~sbb selalu yg cherita collection by emas sri pinang ni, khas utk kanak2~~haha

    ReplyDelete
  3. Hahahha...sabor jela..tp mmg cmel la gelang tu....

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers