SEGMEN : KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER, TERJAHAN KEDUA

2:06:00 AM

uikss??


wah, bukak-bukak je blog, nampak komen dari cik ezy kite. rupe-rupenye dah ade aktiviti yang kedua! yeay! mari-mari! dah dapat task kene la wat kan. kang tersingkir pulak. huhuhu


alamak? kali ni kene bagi komen sket laaa. bab ni yang aku lemah ni. hehehe. takpe-takpe. aku tak kan komen terok-terok. cukup syarat je. boleh kan?


ohooo. nampaknye grup dah dirompak dirombak semula yea. kali ni aku masuk grup 1 plak! jum kite terjah member-member grup 1!!


1) http://lemonribena.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_3578.html






* wah! kemasnye blog die! hehe. ni rase nak kemas blog yang berlalang tuh pasni.
* side bar tak meleret cam aku, oke. background pon just nice pink kosong camtu. takde la nampak crowded sangat kan?





* pergghh! theme blog die memang kene lah ngan name blog tu sendiri. nampak ceria.
* blog pon ringan, simple dan kemas. oke la tu kan? hehehe




* errr, header cam simple sangat. yang len dah oke dah.
* suke lah monyet ade love-love tuh! nak sekor boleh?



* err, widget yang kaler pepel bintang-bintang tu rase cam tak perlu kot. nampak crowded.
* sidebar oke dah. kemas dari aku. hehehe



* setuju ngan cik ezy. tak berkenan gak ngan background hitam tu.
* kalau tukar yang lain, mesti your blog nampak lagi ceria cam header awak tu.



* awakkk!! pinknye blog die. hehehe
* blog yang simple. sesimple owner die maybe. hehe. walaupon aku tak berape suke pink, tapi your pink ni can be accepted laa.

fuhhh. siap gak akhirnye. kesimpulan yang aku dapat dari terjah blog diorang ialah, asal aku punye blog je yang cam ketinggalan zaman sket? aku nak gak pakai template cam diorang tu. someone lah kaci taw aku tak camne? sorry. aku sangat kurang sket ilmu tentang blogging nih. huhuhu

digital word sketching by ked




You Might Also Like

4 Comments

  1. terima kasih atas kritikan awak tu..^_^

    ReplyDelete
  2. check !!
    done task 2..
    wait for the next task..
    congrats !! (n_n)

    p/s: tanks sudi jalankan tugasan yang diberikan dgn sempurna..terharu tau -___-

    ReplyDelete
  3. mekaseh awak kritik blog kite..
    =')

    ReplyDelete
  4. hye...jom join bloglist cik en plak..sempat lagi ini
    PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers