SEGMEN : KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER, TERJAHAN PERTAMA

1:59:00 AM

uikss??


kesinambungan daripada segmen sebelom ni, iaitu kami sayang rakan blogger. kali ni aku kene terjah diorang one by one. haaa. nampak cam adventure kan? 


so, let get start group 2! are you ready?


1) http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger.html


2) http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger.html







4) http://sofealang.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger.html













fuhh~~cukup sudah la 10 orang ek? yang mane tak de header tu sorry la ek? bukan nak sabotaj ke ape ke, tak dapat copy la uolss. hehehe. nice to know all of you!! :)

digital word sketching by ked

You Might Also Like

12 Comments

  1. owh, da ada aktivit yer..nana xngk lg..hehe..by the way thanks singgah blog nana:) epy blogging too!

    ReplyDelete
  2. hehehe...tak de header sebab tak kreatif la nak buat header sendiri... masey datang yep.! hihihi...follow kamu!

    ReplyDelete
  3. check !!
    terjahan pertama lulus
    tanks and congrats ya (n_n)

    ReplyDelete
  4. wow..dh siap bw r dia...sy bru nk start... he3... =)

    ReplyDelete
  5. salam kenal...

    wah3 cepat dan pantas...iz baru nak buat dalam blur2 lagi ni...hehee..:)

    ReplyDelete
  6. ala koranggg..hehe..naseb je saye tertengok new update pasal segmen ni pg td..mule2 nak wat time2 macam ni lah..sebab dah bosan sangat,,tros jela buat..huhu

    yeahhh!!mekasih ninie..dah lulus ek?boleh la grad pasni..hehee

    ReplyDelete
  7. dtg singgah untuk aktiviti kedua ^_^

    salam perkenalan..

    http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_19.html

    ReplyDelete
  8. terjahan utk aktiviti kedua. sekumpulan lg...hihi

    psst blog dah cantik tp kalau iklan bawah header tu background transparent mesti lbh comel. ;)

    ReplyDelete
  9. Genk melakukan terjahan kedua di sini..
    Heheheh..datang dari kumpulan 5

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_20.html

    ReplyDelete
  10. wahhh..selamat singgah cik ceria, cik zaza dan genk!

    ReplyDelete
  11. ked, tutup 10 pm tau bukan 10 am..salah taip tadi..maaf sgt2 :)

    ReplyDelete
  12. oh..x pe ninie..ekceli sy pon x pasan kul 10 am tu..hehe

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers