SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

8:12:00 PM

uikss??





yeahhhh. untuk tagline join venture kali ni aku akan join segmen ni by skytech belog. kate beliau, "Aku nak jadikan segmen macam ni sebagai platform untuk blogger kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru atau blogger lama.secara tak langsung juga, segmen macam ni dapat memperkenalkan blog korang kepada rakan blogger yang belum mengenali blog korang sekaligus dapat menambah rakan blogger." fuhhh. begitu lah kate penerbit segmen ni yea. kembali kepada sri pentas.

so, ini details pasal blog aku:
- nick name blogger * ked *
- tarikh mule berblog * 23 jan 2011 *
- rakan blogger terkini * 82 orangs *
- target tambah rakan blogger * 22 orang pon cukop laaa *

anyone interested nak join gak? klik kat sini !! cepat-cepat!! expired date kul 10 malam ni.

digital word sketching by ked

You Might Also Like

13 Comments

  1. salam perkenalan ked... =D

    thank tau sebab join segmen ni...

    kalau ada masa nanti,bolehlah terjah la blog rakan2 blogger lain yg join segmen ni...

    btw, teruskan berblogging ked... (^^,)

    ReplyDelete
  2. hii ked!
    drop by here to be ur blogger friend :)
    happy blogging!

    ReplyDelete
  3. Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
    shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
    Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
    Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  4. salam persahabatan dari ninie untuk kamu (n_n)
    jemput singgah blog ninie ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  6. hai. salam perkenalan. visit la blog ika. folow sini. folow saya blk ye.tq

    http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    ReplyDelete
  7. Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

    Jemput datang ke blog FD,
    http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini.... salam perkenalan.... salam ukhuwah... moge terus maju... i follow u...... nice to know you....

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan sume!! for the new followers,,tengs ek.. :)

    ReplyDelete
  10. singgah dan follow sini ...

    walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

    so , salam kenal2 ~CM

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers