GEGAR BLOG (JULAI 2011)

8:12:00 AM

uikss??








yeay!!! ni second time aku join segmen BEN ASHAARI. nak join jugak? KLIK SINI!!!


emm, nak cakap ape ek pasal blog aku? blog aku simple je. lebih kepade pasal pape yang berlaku di sekeliling aku. kadang2 pasal kucing aku. huhuhu. aku suke ngan tema blog aku iaitu kaler fool. sebab tu la korang cam saket mate je bukak blog aku. tapi kan, nampak ceria blog aku. kan kan kan? hahahahahha... sape deny, nampok sanget jelez nyewww...


last speech from me, nice to know uolsss guys! err,,anyone yang ade idea camne nak improve blog aku ni, jangan lupe tinggalkan komen ek? meaceh!! :)


digital word sketching by ked

You Might Also Like

21 Comments

  1. cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeeee dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  2. dan bila ben bagi peluang.. http://eleventx.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  3. hye alyaaa!!! selamat berkenalan gak!! mekasih la sudi singgah.. maap la umah bersepah sket..x smpt nk kms pon..hehehe

    ReplyDelete
  4. owh saiazuan,,betol sangat la tu..peluang depan mate..rebut la,,ape lagi!!op kosss... :)

    ReplyDelete
  5. wah pha is..

    welcome..jap ea..nk dtg la ni..hehehe

    sedie2 la ape yg patut ek??

    ReplyDelete
  6. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  7. selamat mengegar gadis melayu!! :)

    ReplyDelete
  8. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  9. Cik afiqah
    Tengs yea gegar log msred....datang gegar sini pulak....

    ReplyDelete
  10. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  11. wahhh..

    bergegar jap blog aku ni..hheehehe

    mekasih kerane sudi menggegar!!

    ReplyDelete
  12. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  13. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  14. wah..ramainye datang gegar blog makkkk!!!

    imnabila,,khairedzaimy,,luna lanun..

    tunggu ek!! malam kang aku datang lawat korang!! jgn lupe sediekan ape yang patot yea..

    ReplyDelete
  15. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  16. AME!!

    mekasih la sudi singgah kat blog aku yang bersepah ni..hehehe..

    yezza!! i'll gegar your blog lak after this..

    ReplyDelete
  17. Gegar sini n FOLLOW...Gegar Ucu ye

    ReplyDelete
  18. ucuuuu..

    maceh follow yea!!

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers