BENGAPNYE LAH AKU

3:36:00 PM

uikss??


koranngggggg!!! bengapnye aku! hahahhaha. aku memang camni. aku suke denga lagu mane-mane yang best kat tv tuh. unfortunately, tak taw ape tajuk lagu tu. so, nak download pon tak leh. 


lately, aku cam terigau-igau ngan lagu ni. aku realize yang lagu ni dah lame. selalu jadi soundtrack drama-drama kat mesia nih. tapi aku tak penah taw tajuk lagu tu ape. lagu die ala-ala lagu the lemon tree gitu. semalam, aku ade la tertengok video klip die kat tv. teros jatoh chenta yang amat sangat ngan lagu tu. aku syak artis die tu product AF. maap lah. klu AF-AF ni memang aku lemah sket sebab umah aku takde astro. so, tak taw la sape artis AF ni.


tadi, aku try google cari lagu tu. yessss!!! jumpe beb! rupe-rupenye, daus yang nyanyi. hekhekhek. 








nah, aku nak share lirik lagu tu ngan korang. hikhikhik


DAUS AF8 - KENAPA




Tubuhku menggeletar
Di hati rasa berdebar
Apabila kau muncul menjelma di depan mata
Aku ketandusan kata kerana lidah rasa kelu
Ku cuba tepis perasaan tapi hati menuntut
Apakah sudah masuk musim cinta
Chorus
Katakan kenapa
Kau buat malamku sukar untuk tidur
Menanti esok tiba ‘tuk berjumpa
Katakan kenapa
Kau buat siangku asyik mengelamun
Kepingin untuk bersama denganmu
Katakan kenapa
Ku jatuh hati padamu
Mataku tidak lekang tak jemu-jemu memandang
Bak kata mereka yang terbaik dari ladang
Memberikan perasaan teruja yang menggoda jiwa
Setabah mana hati akhirnya pasti mengalah
Apakah sudah masuk musim cinta
Ulang Chorus
Ku jatuh hati padamu
Apakah sudah masuk musim cinta
Ulang Chorus
Kepingin ‘tuk bersama denganmu
Katakan kenapa

digital word sketching by ked

You Might Also Like

3 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers