LUVLY WHITE STUFF!!!

3:28:00 PM

uikss??


hehe. aku terpikir nak post entry ni bile mami aku tegor semalam. kate beliau,"kak long ni banyak sangat la bende kaler puteh. fon puteh, spek puteh, rantai pon puteh gak". haah la mami, baru kak long pasan. tapi kan mami, ade 1 je yang tak puteh. "apa dia??", mami aku tanye balik. muke kak long la mami. ahaks!


so, setelah di selongkar barang-barang peribadi aku(wow!!peribadi ke??haha), aku pon nak share la ngan korang. koleksi keputehan aku. no3. jangan salah translate maksud aku ni ek. huhu




Tara!!!knlkn,,ni la nyawe aku. .my luvly cutie g0ogle. .huhu. .x de  natang ni,,siyes aku x 
ley idop br0. .psl g0ogle ni la aku femes taw x. .lecturer2 sume knl aku ble ngn spek ni. .2 da jd cm trademark jela bg aku. .




Haa,,ni la rntai aku. .maap yea beb. .guwa x mnt emas2 ni. .skt mate la. .ahaks. .ni je pn yg trmmpu. .huhu




Yezza,,dis is da 3rd one. .my w508. .hehehe. .dude,,gwa pki f0n cikai jela. .smart kn kaler puteh??6pk x ph0ne strap sblh 2??aku rse,,2 la pmbzrn yg plg besa aku pnag wt dlm id0p aku ngn tmph natang 2 saje da 16 hengget!!now,,aku trpkse pki cz 6t aku x de la nysl sgt. .mle2 mmg la aku trgode ngn kcomelanny. .lme2,,nymph lak aku rse. .nafsu2~~ =.="




Tettt!!ni die time assistant aku. .k0wg 6pk x symbol nike 2. .tke la aku bli ktne. .yeahh!!c0rrect skali. .6.5 jam kredit utk umh pepel. .hahaha. .psr mlm dungun je k0t. .aku tgok jam ni,,aku tringtkn eday,,clssmte aku mse kt uitm dlu. ."boy2(di0wg pggil aku b0y mse kt sn),,smart gler d0wh jm ko. .nike 2. ."wallaweh eday2. .jam ni aku bli kt psr mlm je pon. .10 hengget jep. .hahahaha. .guling2 aku glak kt die. .psl jm ni gk la,,ad sowg junior aku,,mmg die da lme usya jm aku. .part yg aku plg x ley blah 2,,die g bli kt psr mlm,,sjibik sjebon cm aku ni. .die tny aku,,bli bpe hengget. .aku ngn bggeny la jwp,,10 je pn. .igtkn..murh la 2 cz aku mmg pnah 6pk jm cmni diowg jual 15 hengget. .skali,,die kci snyum bek pny kt aku,,smbil gtaw die bli 8 HENGGET jep. .umang aih. .ag murh dri aku. .shilake tol la. .nk taw cmne die ley dpt 8 hengget??mmg kt tmpt die bli 2,,apek 2 ltk 15 hengget. .die g bntai tpu kt apek 2 kte ad mmbe die pnah bli kt tmpt 2,,8 hengget jep. .so,,die nk gk hrge mcm 2. .stlh 1/2 jam nego2 ngn apek 2,,dpt la die. .bgge gler siot tyg kt aku. .menci mak!!!




Okey,,rite now kte da msuk bhgian fudwear aku. .ngeh3~ ni la the only one sneakers yg aku ad. .syg gler ni stlh sneakers adidas jean ngn playez aku d kbs owg. .s03. .T.T




Ni lak,,buah aty ke 2 aku ps sandal dr.cardin aku lesap sblh dhnyutkn ole air hujan. .huhu. .trpkse aku bli bru. .mse usya2 ni kn,,aku sbnany nk bli sandal lee 2. .chantek sgt design die. .kt sandal strap 2,,siap ukir ag taw. .6pk sgt klasik. .aku shuke. .tp 2 la,,hrgeny bg2 mncmburui aku. .huhu. .aku da ckp kt kakak,,x nk bli da slipe kaler puteh. .6t cpt kotor. .trnyate,,aty aku msih x brsedia utk mngglkn puteh sbg kaler rsmi idop aku. .huhu




Last but not least,,wallet aku. .b4 dis,,aku ske pki yg cute,,ad zip,,ley msuk byk brg 2 sume kn. .tp skang,,da umo 21(even x msuk ag),,x kn aku nk pki yg 2 ag. .aku pn tka lak,,pki yg cmni lak. .hehe


haa,,2 jela yg smpt aku nk kci kowg tgok. .err,,lbh dri 1,,ley dkre byk la stuff aku yg kaler puteh kn??hehe. .ad ag sbnany. .pendrive aku,,beg aku,,towel aku. .len kli la aku post yea. .

p/s : gigi aku puteh gk. .prlu ke aku share kt cni skali??ngeee~~


You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers