MY NAME IS KED

12:51:00 PM

uikss??

haaa, mari dekat, mari rapat. huhu. for sure kan, mesti ramai yang wondering camne la aku ley dapat name KED ni?? hahahahaaha(gelak jahat)

sebenanye la kan, name ni arwah moyang aku yang kasi. siyes aku tak tipu. aku just belit sket jep. hahaha. oke3, ekceli, ni name hero dalam 1 nopen(novel pendek) ni. his name is KHALID FAIZAL a.k.a KED FLOP. aku suke sume novel HLOVATE ni sebab novel die majoritynye cite pasal budak-budak street tapi dalam mase yang same, banyak bagi dakwah kat kite sume. novel die memang menginsafkan la. tapi, aku insaf mase tu jela pon. huhu. yang baek aku ikot, yang hudoh aku let them go la. 



so, berbalik kepade cite 2, KED'S STORY, aku sangat shuke care HLOVATE describe dan expandkan watak ked dalam cite 2. sampai 1 tahap, aku teringin nak ade bf cam ked. nggeee~~in ur dream jela ek!!!

sebab 2 la, aku berkenan sangat ngan name 2. so, pasni jangan tanye aku ag kay kenape aku letak name ked. hehe. aku la, kalau buleh, ciap nak cari pakwe name Khalid Faizal ag kot!!! errr, korang agak2, ade x hah?? law korang kenal mane2 person yang name camtu, sejibik sejebon, introduce la ke aku ek??

p/s : sini aku nak kasi la synopsis cite ni sket. mane2 yang sehaty sejiwe ngan aku ley la try bace novel ni ek??



* * * *
Ceritera II
KED’S STORY – HLOVATE
Khalid Faizal... Ked ... Hadiah ...Nawal
a lady... a romeo... a skater...
Florida-Virginia ... Malaysia-USA


Hadiah deck daripada gadis tak bernama membuat dia gelabah. Macam mana budak perempuan FELDA tu tahu tentang skate? FELDA Florida barangkali, sebab budak berbaju kurung tu kenal juga Bruce Walker!

kalau nak diikutkan logik....
cinta pandang pertama dan cinta antara benua tu...
masuk akal ke?
* * * *

(special thanks to jemari seni)

You Might Also Like

3 Comments

  1. cari-cari pasal ked flop tak sangke la plak aku jumpe entry ko..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. among first entry aku ni..
      hahahaha..
      feymes tak mak?
      :D

      Delete
    2. that was a long time ago..
      now i have got my own ked..
      hehe

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers