SELAMAT PENGANTIN BARU TUPAI

11:50:00 AM




Alkisahnya member aku ni suruh design kan banner untuk dia dari last month lagi. Hahhaha. So sebab wedding dia lambat lagi pada masa tu, plus aku taw kalau print benda camni kejap je, plus masa tu kebetulan aku tengah struggle siapkan order sekolah mak aku, so aku delay la untuk buat design dia ni sebab wedding bulan depan kan. 

Delay punya delay, tarikh tu hujung minggu ni je weh! Dalam masa yang sama, dia pun takde contact aku dah lepas dia hantar gambar dia ngan pasangan awal bulan hari tu, Alamak? Dia marah ke? Huhuhu

Haaa mula lah buat spekulasi-spekulasi negatif nak-nak lagi bila aku call dia tak angkat, whatsapp dia dapat greytick je padahal tengok dia online masa tu. Huhuhu. Gelabah lah kan taw dah buat salah. Dah kemain dah aku masa tu meroyan kat twitter dengan kata-kata positif kononnya. Kahkahkah sangatttt.

Setengah jam lepas tu dia reply, dia tak tido lagi. Maka dengan segeraaaaaa aku pun call dia. Borak-borak semua, tanya kenapa dia tak ingatkan aku, dia kata la sebab dia takut aku busy, lagipun dia macam tak kisah sangat pasal ni. Wuuuuu. Double guilty rasanyaaa--

Then aku cakap kat dia, esok pagi lepas subuh aku buatkan. Pagi esoknya tu, lepas tunjuk design kat dia, dia setuju, aku terus email. Allahuuu. Lepas dah satu beban rasanya. Hee. 

I'm sooooo sorry tupai! Selamat pengantin baruuuuu. Rasanya ni je gambar berdua yang kita ada. Hahhahaha. I'm soooo happy when finally your love story with John will be end with marriage. Hehhehe. Walaupun lambat sket, tapi takpe akhirnya ada juga penamat bahagia untuk tupai kan. Semoga bahagia hingga ke jannah ye tupai. :)




You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers