MAN JADDA WA JADDA

3:14:00 PM





Lama dah tak menulis kat sini kan? So kali ni aku nak payung satu quote. Hahahhaha. Takde la quote mana, aku amik kat google gak lepas tu just design balik je. Hee. 

As you can see, my blog is still under renovation right now. Wah! Tetiba under renovation. Hahahhaa. Puncanya semalam laa tetiba rasa macam nak edit blog bagi nampak simple lagi kan, takde la crowded sangat. Google punya googe then aku jumpa lah satu ready template yang cam berkenan gak aa sebab dia macam style simple gituuu. 

So tengah malam semalam lepas habis je cite Be My Pet aku pun terus laa mengodek-godek blog dengan penuh bersemangatnya ni. Haaa amikkk bila dah use template baru so semua benda kena tukar baru. Huhuhu. Kena ekjas balik semua widget yang ada, profile lah ape kebende semua tu. Pening gakk aaa nak buat semua benda tu. Yelah dah lama tinggalkan. Hee >.<

So sempena dengan baju baru ni, so blog kite lepas ni akan bernafas baru lah yek! Wah! Kemainnnn. Harap-harap tak hot-hot chicken shit lah kali ni Ked ye. :P

You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers