MEREPUT DENGAN LOGO DAN BLOG T^T

2:20:00 PM




Pinjam ayat budak-budak zaman sekarang ni boleh tak? Seperti tajuk di atas, dengan ini aku mengesahkan bahawasanya aku sedang mereput bersama dengan logo mahupun blog. Wuu. 



First time design baju letak logo banyak-banyak camni. Sangatlah letih taw dakkk? Sungguh. Mana yang boleh direct trace tu, okey la. Kalau yang kena tiru sebijik-sebijik? Haaa tu tu pecah pala otak nak pikir dek non oii. Belum kira nak create logo baru. Yela walaupun just wording tapi takkan nak letak wording biasa je kan? Tak in laa ngan yang lain-lain kan? 





Maka, sementara nak tunggu confirm design ni, biarlah aku mereput bersama-sama dengan blog sekali. Ahahahaha. Anyone yang nak join mereput, boleh drop comment here dengan ayat, "Saya!". :B



p/s : Al-fatihah untuk arwah Pak Yus. Serius terkejut bila dapat taw berita kematian beliau pagi tadi. Semoga roh arwah dicucuri rahmatNya. Aminn..

You Might Also Like

1 Comments

  1. Patutlah lama tak update blog. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers