MAAL HIJRAH 1437

1:41:00 AM









Dah masuk tahun baru! Minggu depan masuk umur baru pulak. Eh? :P Allahurabbi.. Sebelum masuk tahun baru ni dugaan laptop buat hal pulak. Nasib baik ada laptop lain kat rumah. Kalau tak... tak taw la nak cakap apa kan. 



Banyak benda nak update kat blog ni especially pasal bisnes aku sekarang ni kan tapi tu lah dengan line ke laut, job tak tentu masa, antara faktor jugak lah benda tu tak dapat nak di update dengan kadar yang segera. Hehe. So sempena dengan bermulanya tahun baru ni, aku akan merajinkan diri aku mempublish entry berunsurkan pengiklanan. Pastikan hati korang cukup tabah untuk membaca post-post iklan aku nanti ye! (Marketing ni woih! Kalau bukan aku nak market #kedsketch siapa laa lagi kan?)



And like always, Selamat Tahun Baru 1437 H! Semoga tahun ini lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya. Semoga kita terus beristiqomah dalam melakukan penghijrahan. :)






p/s : Mana yang tak follow #kedsketch lagi boleh laa follow ye. Kamsahamida uolss!

You Might Also Like

5 Comments

  1. memang susah hati kalau laptop buat hal. laptop saya pun mcm tu juga baru2 ni tp alhamdulillah dah sihat semula dah. hehehe..

    done follow sini #354.

    jemputlah ke blog saya www.sitimunirah.com :)

    ReplyDelete
  2. niat yang baik insyaAllah akan ditolong

    ReplyDelete
  3. moga tahun ni lebih ohsem! yeahhh

    ReplyDelete
  4. Diharapkan tahun baru kali ini lebih baik dari tahun lepas.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Azam saya tahun nie adalah nak ingat balik azam saya tahun lepas .

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers