#KEDSKETCH

6:12:00 PM




Mai cheq mai cheq mai, haaa nin dia cheq nak promote #kedsketch ni. Padiaaa #kedsketch niiii? Haa. Ni laa akaun ig rasmi untuk blog ni dan jugak design label yang cheq tengah nak working out sekarang ni. So after this any job or design mahupun update daripada #kedsketch akan dipublish di ig ni. Hee. Sebelum ni cheq upload under personal ig account. La ni biaq semua tu synchronize under #kedskecth lak. 


Mai laa follow ig kami > kedsketch. Kami taw kami tak banyak follower lagi. Baru nak up ig ni jaa. Mai pakat bagi ramai-ramai kat ig kami noh? 


Jangan lupa follow kami!


kedsketch
kedsketch
kedsketch
kedsketch
kedsketch
kedsketch
kedsketch
kedsketch



Korang memang #jjang laaa!! ^T^

You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers