JOB : WEDDING BACKDROP

10:03:00 PM


uikss??

yeah babeh. i'm backkkk! alahai Afiqah. jangan nak merungut laa bila tengok duit nuffnang tak naik-naik. tengok entry jee dah taww yang kau takkan lepas nak cash out even 5 tahun depan kalau dok banyak submerge than floating. wah! hahahaha

hai kengkorang semua. missed me? heee. sorry lah yek. banyak sangat kejenye. especially dari sekolah-sekolah. mana dengan order jadualnya, pastu masuk musim nilam, then minggu anti dadah. hah minggu ni punya cite banner mesyuarat PIBG. fuh! packed-packed. 

tapi dalam job yang packed tu, aku ada 1 job yang aku suka. hee. nak taw? jap ea. nak upload gambar. :)






tadaaa! backdrop kawen uolsss. hehehehe. syok laa pulak buat benda ni. walaupun at first aku rasa cam stress sangat sebab kering idea nak create cemana. hee. lari sket dari kebiasaan yang orang buat which is background dia blackboard. bukan tak boleh buat design background blackboard, boleh je cuma printing jadik tak lawa sebab bukan 100% black kan. :D

musim dia dah sekarang ni. since blog aku pun dah lama tenggelam, try up entry traffic sket. hehehehe. well, untuk you guys yang berada di temerloh dan sekitarnya, nak buat backdrop camni, tak taw hala tuju? jangan risau, sila kunjungi ke pusat printing nombor 1 di temerloh, MEGA PRIMA SIGNCRAFT. location, depan kuil hindu, bersebelahan dengan kedai nasi ayam penyet ambia dan juga kedai perabot j&j. hee. datang bawak idea je, kami setelkan semua. harga boleh runding mengikut kesesuaian budget. so apa tunggu lagi? grab the chances now!

any inquires, do not hesitate to email us at : megaprimasigncraft@gmail.com

till then, tataaaa~~

p/s : nak main keyword lah pasni. :P

You Might Also Like

2 Comments

  1. I love it Ked! keep the good work. hehe.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. kalau design sendiri then hantar print kat kedai u charge sama ke ade lain sikit?
    Thank you :)

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers