ABANG..

12:08:00 AM

uikss??

haiiiiii uolsssss!! hahahaha. hamboihhh. lama nauu dah kan aku tak update blog? kan kan kan? sumpah seriouslyyyyy aku busyyyy ya hampunnnn. lagi-lagi nak dekat cuti sekolah aritu. ya Allahhhh.. dia punya sibuk tu kan, sampai tak dan keluaq lunch, sampai colleague aku ika gastrik esoknya tu. sebabnya, time tu sekolah banyak nak buat hari anugerah, graduasi dan yang sewaktu dengannya maka bertingkek-tingkek lah job kami. dia effect aftermath tu sampaikan aku demam teruk semalam. terpaksa gak laa amik mc. yang kelakarnya, masa aku gi klinik tu, MA yang check aku. dia amik bacaan bp aku. aku tak taw ape ke name menatang device tu kan, then dia bagitaw aku yang,

 " awak demam ni. "
 
aku pulak, 

" eh yeke? tak lah saye tak rasa panas pun. " 

sekali dia amik device yang cam leh scan-scan dahi aku tu sambil tunjuk temperature kat aku. 

" see kan saya dah kata awak demam. " 

aku pun,

 " ooo.. boleh tengok kite demam ea kat device yang check bp tu. " 

sambil buat muka amaze

" taklah, kat sini dia tunjuk reading heart beat awak laju. "

hahhahaa. cam bangang soalan aku kan? sorry lah uols. iols memang subzero bab-bab medical term ni. huhuhu

actually aku demam tu sebab pressure yang tinggi sangat last 2 weeks. sebab banyak job nak urgent. kalau boleh semua benda nak siap dalam masa sehari. mana tak pening wehh. tido pun tak cukup. malam dah tido lambat, pagi-pagi before subuh dah bangun siapkan design. so semalam laa aku dapat qada' tido aku yang tak cukup tu. sobs.

jengjengjeng. cam lari jekk tajuk entry ngan content ni kan? hahahaha. maaflahh.. dah lama tak menaip. sekali taip sepuluh benda nak keluar sekali. tu jadi macam ni tuh. hehehe

sebenarnya aku nak cerita satu benda kelakar ni. dia punya tahap kelakar tu sampai aku rasa tak sanggup nak facing dengan customer tu sekali lagi bila aku jumpa dia nanti. hiks!

it's all about abang. hehhee. alkisahnya tadi siang ada lah sorang customer ni datang nak tengok design dia. bukan aku lah yang buat design dia tu kan. so dia duduk lah dekat dengan designer yang buat design dia tu. yang aku ni pulak nak panggil cousin aku yang duduk lepak sebelah selang semeja dengan customer tu.

cousin aku ni muda setahun dari aku, tapi aku panggil dia abang sebab dah adik beradik dia panggil dia abang. hahaha. so aku pun panggil la dia, sebab ada benda yang aku nak suruh print kan,

" abang! "

guess sape yang respon? customer tu okeyyyy! hahahahha. aku terkesima jap time tu. aaaa. saye ni ade nampak cam iras-iras crush/girlfie/fiance/wifey cikgu keee?? 

aku sambil setting mesin printer tu dok gelak terkekek-kekek kat belakang tu. hehhehe

that word abang tu remind me to someone actually.
the one and only.
yelah aku kan anak sulung. mana ade abang. ni jela sorang pun. hahahaha. nasib lah sebab tua setahun dari aku. kalau dah dah panggil adik dah. hihihi.




Premise 1 : i know you dislike cat soooo much! 
Premise 2 : i love them sooo muchh!
Conclusion : love both of you. :P

okey lah. aku nak sambung buat map. nak submit cepat-cepat design flyers so lepas ni aku tak dihantui dengan job berantai ni. agagaga. daaa~




Regards,
Ked Lee

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers