FREEDOM!

2:31:00 AM


uikss??

at lastttt~~ walaupun tak berapa nak last sangat lah kan. tapi aku kena celebrate gak hari kebebasan aku. jyeahhh!

actually, aku ada amik upah translate thesis ni. ni dah second time aku amik. kalau nak di ikutkan aku ni dah lambat 2 bulan submit. woahhh! serious laa. aku amik masa puasa aritu. suppostly ujung ramadhan aku kena submit. tapi sebab masa bulan puasa sampai lah raya sampai lah merdeka sampai lah abes merdeka banyak sangat job masuk sampai aku kena ot. bukak puasa pun kat kedai. sobs. nasib baik tak tahap sahur kat kedai sekali. hehehe.

dan baru baru ni jugaklah aku rasa free nya. dengan job tak que, design tak pending, barulah aku boleh bernafas mai keje. so aku boleh siapkan cepat-cepat translate aku yang sikit lagi tak masuk dalam arkib negara tu. huhu

banyakkkkk sangat nak story. banyakkkkkk sangat nak buat ngan blog ni. make over semua, kita tunggu jela lepas ni ek? hehehe

okey got to go. nak tidoq esok nak keja ni. genait everibadi~!



You Might Also Like

2 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers