RANDOM FEELING WHEN I'M SCROLLING INSTAGRAM

1:21:00 AM

Just a short entry. Pernah tak korang rasa like;

" Ee seronoknye laa tengok Senah ngan laki dia pi honeymoon kat Krabi lagi. Cam best jee kawen ni. "

" What! Tipah dah pregnant? Tak sabar nak tunggu anak dia lahir nanti. Mesti comel cam mak dia. "

" Untunglaa gaji tinggi boleh makan sedap-sedap hari-hari. Hmmm. "

" Bestnyeee dapat travel selalu. FOC lak tuuu. "

" Meriah gile surprise party Joyah ni. Aku nak dapat orang buat surprise.camtu memang takkkk laaa. "

Dan komen-komen yang sewaktu dengannya.

Aku pernah terjumpa satu quote ni. Tak sure la kesahihannya lah ape kan;

" Allah takkan bagi apa yang kita nak, tapi Dia akan bagi apa yang kita perlu. "

So, maybe apa yang aku ada sekarang ni adalah apa yang aku perlu. Kan?

:)

P/s : aku taw korang semua pun mesti ada dilema camni gak kan. Marilah kita sama-sama berdoa semoga Allah permudahkan segalanya. Aminn. :)

You Might Also Like

4 Comments

  1. well said, kero..nak tambah sikit:
    Allah tahu apa yang kita paling nak sekali dalam dunia ni, He knows us the best..if we struggle towards it, insyaAllah, He granted our wish.. after all, effort never betray us~~

    ReplyDelete
  2. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has
    a lot of unique content I've either authored myself or outsourced but it seems
    a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help protect against
    content from being stolen? I'd truly appreciate it.

    Here is my weblog; หญ้าปักกิ่ง

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  4. Setiap benda yang terjadi dekat kita ada hikmahnya

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers