GOOD NEWS ON MOTHER'S DAY

2:47:00 PM


uikss??

happy mother's dayyy to all mothers in the worldddd. hee. tak lupa jugak kepada akak-akak blogger yang bergelar ibu dan juga bakal bergelar ibu seperti kak nasha, kak lin, kak jijah, kak atie, kak namee dan yang lain-lain lagi diluar sana. you're the great woman ever. huhu

tak sangka pulak sempena hari ibu ni, aku dapat satu berita gembira. one of my good friend masa study kat dungun dulu dah pregnant! waaaa. tak sangkanyaaa. hihihi. teringat zaman weols dok meronggeng-ronggeng dulu. dah nak jadi mak budak dah kau ea eda. cepatnya masa berlalu. huhu. happy aku bila tengok kawan-kawan semua bahagia dengan keluarga masing-masing. so, her baby gonna be our second niece or nephew for our class during diploma. hehehe. ujung tahun ni boleh la ke kuala terengganu yea. nak tengok anak saudara baru. sambil-sambil nak balas balik dulu masa wedding eda ni aku tak boleh nak gi. almaklumlah wedding time raya. aku pulak balik kampung raya tahun lepas. :)



tu diaaa. baby tak keluaq lagi kawan mak baby lak yang excited. muahaha. selamat menjadi seorang ibu wahai sahabatku Rohaida. semoga dipermudahkan segala urusanmu sepanjang pregnancy sampailah bersalin nanti. semoga baby sihat-sihat je dalam tu yea. i'm really miss you. miss our moment together. stay healthy mama eda! hee

p/s : makanya post hari ibu tahun ni di tujukan kepada sahabatku, Rohaida bt Azmi. hihihi. and for my mum, Cikgu Bibi, this is for you.



and you're great mummy that i ever had. we love youuuuu momsyy! XOXO

You Might Also Like

0 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers