YOU'RE NOW 1/4 OF A CENTURY :P

12:17:00 AM


uikss??



today is his birthdayyyy! selamat ulang tahun kelahiran yang ke 25 abang. omo! dah suku abad dah dia eh. hehehe. takpe takpe. tahun depan kite pulak menyusul masuk umur suku abad cam abang ea. hihihi. semoga panjang umur, murah rezeki, di beri kesihatan yang baik, bahagia selalu dan yang paling penting sekali, di percepatkan jodoh. aminnn. ( yang wish last sekali tu wajib aminn kan taw. hee )

oh yea, nak hadiah ps4 kan birthday kali ni. maaf yea my sweetheart. permintaan anda akan dikabulkan untuk birthday next year jela ek. bajet tak cukup lagi untuk this year. so bersiap sedia lah untuk menerima sekeping kek dan sepotong senyuman yang manis tahap diabetes dari buah hati mu ini sebagai hadiah birthday. ekeke

p/s : love you! :P


[ked's sketching]

You Might Also Like

3 Comments

  1. Eh..love u too lah..haha..slmt hari lahir bt ked's sweetheart....

    ReplyDelete
  2. wahhhh.......................jeles ny kt ko nayee..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bakpe plop jelez kat aku? Huhuhu

      Delete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers