OUR 3rd YEARS BEING TOGETHER

10:27:00 PM


uikss??




3 tahun sudah.
3 tahun sudah kau setia denganku.
3 tahun sudah kau rela menadah pilu.
3 tahun sudah kau gembira berkongsi cerita.
3 tahun sudah kau menjadi teman mayaku.

yeayy! my baby Ked's Stories dah masuk tahun ketiga arini. weee. okey. baru nak berlari blog aku ni. so, masih panjang lagi perjalanan hidup kami. semoga aku tak malas-malasan untuk menghapdet blog sebelum beliau mencecah usia 4 tahun. ekeke. 

okey. got to go. nak tengok cite korea ekceli. busy nau aku kan. ni first post untuk december. or maybe akan jadi last post jugak maybeee. hee. hopefully tak la kan. ;)


[ked's sketching]

You Might Also Like

1 Comments

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers