CRAZY NUTS

12:00:00 AM

uikss??


are you crazy? are you nuts? woo, wooo. ni bukan nak mengata orang gila ke hapa, tapi ini untuk orang yang gilakan kekacang!





weehhuuu. tengok nama pun dah rasa cam crazy kan? belum tengok rupa dia lagi. hehhee. haa. meh meh kita tengok crazy ke tak CRAZY NUTS ni. :)




halamakkk. ni dah abes close up dah kite zoom CRAZY NUTS ni. perghhh! nampak tak ke'cunchy'ian CRAZY NUTS ni. memang totally boleh buat uols nuts la kan? hehe. kombinasi biskut berserta kacang almond dan pumpkin seed yang disaluti dengan karamel pasti membuatkan anda semua tak berhenti mengunyah! trust me guys! kompem nanti sebalang ni sekejapppp je lichinnn. lepas satu, satu masuk dalam mulut. nak pulak tengah tengok playboy itu suami aku. sambil geram kat fisya, capai je CRAZY NUTS ni kunyah. kompem anda akan rasa cool down sikit lepas tu. >.<





kalau korang rasa nak buat tempahan untuk sekali banyak pun takpe. contohnya untuk majlis hari jadi ke, kenduri kendara ke. jangan risau. banyak stock CRAZY NUTS menanti anda. dengan berat sebalang 250 gram, CRAZY NUTS ini berharga RM27 sahaja. wow! kudapan yang penuh dengan kekacang ini memang crazy lah! 


kemmon la u guys. sesekali makan healthy jajan bawak gi borak ngan jiran sebelah rumah sedap jugak kan? hee. besides, almond dengan pumpkin seeds ni boleh menolong kita mengurangkan kadar kolestrol dalam darah taw. haaa. siapa kata takde healthy jajan? meh sini kite bagi dia try CRAZY NUTS sket. baru dia taw penangan CRAZY NUTS ni. 


so, are you ready for CRAZY NUTS? ;)


untuk pertanyaan/tempahan, sila hubungi :


mimi - 013 9256141
whatsapp/sms
RM27/jar 
cod at shah alam & puncak alam area only



[ked's sketching]

You Might Also Like

5 Comments

  1. Replies
    1. tu kau kena buat special request dengan momot. hahhaa
      aku tolong promotekan jee.
      :P

      Delete
  2. pumpkin seed tu sedap ke? yg ijau2 tu yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. hee. sedap ms red. rase cam kuaci.
      try la beli. :)

      Delete
  3. Crazy nuts....bgus2x..bt minum ptg mmg sesuai sgt dh ni..

    ReplyDelete

Feel free to drop your comments here! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKETCH'S PATH

Daisypath Anniversary tickers